Támogatják:
    

Visszajelzések

2010. augusztus 15. / Ároktő
nézői visszajelzések az egész folyamat kapcsán
(válogatás)

•    Mi volt önnek / neked a legfontosabb a velünk töltött két hétben?
•    Minek neveznéd ezt az „egészet”, ami velünk történt?

Kedves Új Néző Társulat! Köszönöm, hogy itt voltak! Megismertették velünk saját környezetünk gondjait, bajait. Közösen kerestük a megoldásokat. A közösség erejét használtuk a konfliktusok feloldására. Színházi eszközökkel építették és segítették a közösségünket. Sajnálom, hogy elmentek! Szellemiségetek azonban itt marad.

Nekem az volt a legfontosabb, hogy a falu gyermekeit összehívták és együtt töltöttünk egy fél napot. És persze, hogy történt valami Ároktőn!

Az elmúlt két hét tanulsága számomra az, hogy egy messziről jött kis csapat csodát tud művelni egy idegen helyen. Ismeretlen településen a falu lakóit kicsiktől az idős korúakig össze tudják fogni – kovácsolni, haragot, ellenségeskedést félretéve és el tudják szórakoztatni. A mindennapi gondokat – bajokat, veszekedéseket félretéve és elhagyva. Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy velünk is megtörténhetett olyan csoda a kellemes összefogás reményében ami valamikor régen jellemző volt a szép kis településünkön. Nagyon szépen köszönjük, hogy itt voltatok és reméljük, hogy lesz még ilyen máskor is.

Nagyon jók voltatok, ilyen összetartó erő kellene az egész országban. Gratulálunk! Jók vagytok.

Nagyon jók voltak az előadások, fontos üzenetet hordoztak magukban. Megmozgatta a falu minden rétegét, korosztályát. Együttműködtünk, kikapcsolódtunk.

A mai rohanó, elembertelenedő világban csodának tartom a programot. Méltók vagytok a nevetekhez, „új nézőpont”; ugyanakkor a meg nem élt, régi „fonóház” hangulatát ébresztette bennem, ami a múltunk. És építkezni, tárolni új dolgokat ráhúzni csak biztos alapnál lehet!!! Fontosak voltunk EGYMÁSNAK. És ez ma így van? Nem! Csak én, én, én…Itt meg MI voltunk. Köszönjük lelkünk épülését.

Egy csodálatos dolog történt velünk, kicsi falunkban a héten. HIHETETLEN KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ EREJE VOLT!

Még ilyen iszonyatos jő „élő” színházat ez a kis – folyamatos konfliktushelyzetben élő – közösség biztos, hogy nem tapasztalt. Remélem, hogy elindított valami nagyon nagy változást, amire kis falunknak nagyon nagy szüksége volt már. Köszönjük az egész hetes élményt! Nagyon a szívünkbe zártunk benneteket. Puszi nektek. Jó utat. Vigyázzatok egymásra.

Egész egyszerűen azt tudom mondani, hogy nagyon jó volt! A két szó semmit nem mond, mert ami a 7 nap alatt történt, leírhatatlan! Közösségépítő volt egyértelműen, a falu lakóinak egy közös eseménye volt, ami örök központi témává válik, hogy ilyen is volt Ároktőn!

Ebben a 2 hétben ami a legjobb volt: az emberekkel való kapcsolat.
kötetlenség
vidámság
a falusi élet fellendítése
Az együtt töltött egy hétben minden előadás
életszerű volt nagyon tehetséges emberekkel
minden előadás élvezhető és kötetlen volt
Örülök, hogy megismerhettelek benneteket!

Ez az elmúlt közel 2 hét rendkívüli módon boldogította a falu lakóit, hiszen tudták, hogy van a napnak értelme, ahol egy kicsit kikapcsolódhatnak. Tehát egyrészt közösségkovácsoló, másrészt nagyon jó kulturális programsorozat volt. Nagyon szeretem a színházat, ha lehetőségem van, akkor szívesen ellátogatok néhány előadásra. S most legnagyobb örömömre „helyembe” jött a SZÍNHÁZAK netovábbja, egyszerűen fergeteges volt, mert nem csak előadtak, hanem lehetőséget adtak számunkra is, hogy véleményünket kifejezzük, tehát interaktív volt.

easyweb